STORFORMATPRINT TIL INDPAKNING AF FACADER, SKILTE OG AUTOREKLAMER

maelkekarton

INDPAKNING AF
MÆLKEKARTONER FRA 23 CM TIL 180 CM

DET GÅR STÆRKT HOS A-Z SKILTE OG REKLAME

AZ-210408-0115
Skilt-IMG_1049-1

NÅR EN IDÉ VISUALISERES, DISKUTERES PRISEN IKKE SÅ MEGET

Vivian Zhall begyndte som dekoratør, og kom derfor allerede tidligt til at arbejde med alt det, der bruges i skiltebranchen. Samtidig lærte hun at visualisere en idé. Det er en egenskab, hun bruger flittigt i sit arbejde i dag.

Det er en stor fordel, at jeg hurtigt kan omsætte en kundes idé, eller mit justerede løsningsforslag til et eller flere visualiserede forslag, som jeg kan sende til kunden. Mine forslag er altid i de korrekte proportioner, så kunden for eksempel kan se, hvordan et skilt vil tage sig ud på bygningen. Det er en kæmpe fordel. Både for kunden og mig. Kunden kan lettere se ideen og løsningen, og for mig bliver prisen ikke det første, vi taler om, forklarer Vivian Zhall.

Naturligvis spiller prisen også en rolle for Vivian Zhalls kunder. Kunderne skal have tillid til, at de både får den bedste løsning og den korrekte pris. Vi har mange faste kunder, som løbende får løst opgaver. Her diskuteres aldrig priser. Kunderne har så stor tillid til mig, at de ved, de får den bedst mulige pris, fortæller Vivian Zhall.

LØSER SMÅ SOM STORE OPGAVER

Skraldevogn-IMG_2795

A-Z Skilte og Reklame er en mindre virksomhed, men med hjælp fra de faste freelancere kan virksomheden tage selv store – også fysisk store – opgaver ind.

Vi hjælper kunderne med alt fra tegnearbejde, som for eksempel design eller designjusteringer lige fra et logo, pyloner, facadeskilte og bildekorationer til messedesign. Og vi gemmer alt, så kunden behøver ikke starte forfra, når de får brug for hjælp igen, selv om det kan være mange år siden, de sidst fik løst en opgave. Det er meget værdsat. Kunderne er glade for, at det ikke er nødvendigt at starte forfra hver gang. Derfor kommer de igen og igen, selv om der for nogles vedkommende går lang tid mellem opgaverne, fortæller Vivian Zhall.

Vi vil gerne hjælpe kunderne med deres totale profilering. Vi skal være den røde tråd i deres markedsføring. Jeg sætter en ære i at kunne hjælpe kunderne med det hele. Det gør mig glad. Jeg har i formiddags netop haft besøg af en kunde. Kunden kom blot for at informere mig om, hvilke opgaver, der skulle løses i den kommende periode. Biler, der skulle dekoreres, biler, der skulle genopfriskes, og skilte, der skulle produceres, fortæller Vivian Zhall.

Hvidbjerg-IMG_5568

JEG BLIVER ”HØJ” AF MIT ARBEJDE

De fleste kunder er lokalt forankret eller kommer på anbefaling fra en lokal, men vi leverer overalt i Danmark. Der er ikke et fællestræk for kunder, eller specielle segmenter. Det er en bredt sammensat kundekreds. Mange har været kunder i mange, mange år hos Vivian Zhall.

Jeg bliver stadig ”høj” af mit arbejde og glad, når en kunde kommer forbi, bare for at informere mig om, hvad der skal ske. Så selv om jeg har været mange år på arbejdsmarkedet, så fortsætter jeg med uformindsket entusiasme.

Udfordringer er der naturligvis også, og ikke kun på grund af Covid-19. For Vivian Zhall kræver det også en indsats hele tiden at skulle skelne mellem alt det nye, der er på markedet, så man vælger de bedste kvaliteter. Der er også nye konkurrenter, der løbende dukker op. Men dem frygter Vivian Zhall ikke så meget.

– Jeg tager gerne konkurrencen op med dem. De har ikke min erfaring, lyder det tilfreds og med et stort smil fra Vivian Zhall.

Skilt-IMG_1049-1
Silo-IMG_1962
bylassen

Facade­skilte

Vi kan udforme skiltene, præcis som du ønsker det f.eks. med jeres logo.

autoreklamer

Auto­reklamer

Autoreklamer er populære blandt virksomheder. Du har formentlig set biler med reklamer på i gadebilledet.

folie-og-tekster

Folie og tekster

Vi designer og skaber identiteter til din virksomhed, både til butikken og til andet commericielt brug.

container

Trailer og Container

Skal du have dit logo eller slogan på enten trailer eller en container, så kan vores storformatsmaskiner klare opgaven.

Få din virk­somhed
markeret i by­billedet

Uanset om det drejer sig om logodesign, ide- og koncept-udvikling eller enkeltstående grafiske opgaver vil du opdage, at vi leverer kreativitet, kvalitet og engagement i hver eneste opgave.

Vivian Zhall

zhall

Kontakt os på mail eller telefon:

E-mail: mail@azk.dk

Telefon: 97 46 58 00