Facaderenovering så øjet fanges

Vi har løst opgaver for bl.a. Arla, Actona, Difko, GF Forsikring, Musikteatret, Vestjysk Bank, UCH Uddannelsescenter Holstebro og mange flere, som du kan se eksempler på her på websiden. 


Et billede kan på få sekunder fange vores opmærksomhed og fortælle mere end mange ord. Et godt billede kombineret med et logo og en enkel, spidsformuleret tekst gør budskabet stærkt. Storformatprint er en idéel løsning til sådanne budskaber.

Vores ekspertise indenfor storformatprint dækker print til dekoration af biler, busser, roll-up, skilte, udstillinger, facader, butikker, fly og gulvreklamer. Vi tænker i holdbarhed, billedgengivelse og læsbarhed, som naturligvis er afhængig af det materiale du vælger.​

Facaderenovering

Gør din virksomheds facade til et billede udad til. Genkendelighed er en vigtig faktor for din virksomheds identitet.

Storformatprint

Fremhæv vigtig information eller gør områder mere spændende og fængende. Selv kontorer vokser med storformatprint.

Totalkoncept

Vi arbejder også meget med identiteter, og derfor kan vi også levere helstøbte koncepter, til din virksomheds identitet.

Få din virksomhed
markeret i bybilledet

Vi er klar til hjælpe dig med hvad du ønsker. Vi er nytænkende og rådgiver dig også genre til den rigtige løsning. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du altid velkommen til at skrive til os på e-mail mail@azk.dk eller ringe på telefon 97 46 58 00.