Storformat­print

Ved storformatprint er der, utrolig mange muligheder indenfor print. her er det utrolig vigtigt at definere hvilket underlag den printede folie skal monteres på. Er det en murstens væg, en fuld inpakning af en bil eller noget helt andet.  som du kan se eksempler på her på websiden. 


Et billede kan på få sekunder fange vores opmærksomhed og fortælle mere end mange ord. Et godt billede kombineret med et logo og en enkel, spidsformuleret tekst gør budskabet stærkt. Storformatprint er en idéel løsning til sådanne budskaber.

Vores ekspertise indenfor storformatprint dækker print til dekoration af biler, busser, roll-up, skilte, udstillinger, facader, butikker, fly og gulvreklamer. Vi tænker i holdbarhed, billedgengivelse og læsbarhed, som naturligvis er afhængig af det materiale du vælger.​

LYSSKILTE & LED BOGSTAVER

LED bogstaver er en meget brugt reklameform, da den fanger øjet og henleder folks opmærksomhed på skiltet.

Storformatprint

Fremhæv vigtig information eller gør områder mere spændende og fængende. Selv kontorer vokser med storformatprint.

Totalkoncept

Vi arbejder også meget med identiteter, og derfor kan vi også levere helstøbte koncepter, til din virksomheds identitet.

Få din virksomhed
markeret i bybilledet

Uanset om det drejer sig om logodesign, ide- og koncept-udvikling eller enkeltstående grafiske opgaver vil du opdage, at vi leverer kreativitet, kvalitet og engagement i hver eneste opgave.

Vivian Zhall