Hvad øjet ikke fanger -
skal ikke med

Vores ekspertise indenfor storformatprint dækker print til dekoration af biler, busser, roll-up, skilte, udstillinger, facader, butikker, fly og gulvreklamer.

Vi hjælper dig med professionel formidling

Et billede kan på få sekunder fange vores opmærksomhed og fortælle mere end mange ord. Et godt billede kombineret med et logo og en enkel, spidsformuleret tekst gør budskabet stærkt. Storformatprint er en idéel løsning til sådanne budskaber.

Hos os er vores
speciale bilreklamer

Vi har løst opgaver for bl.a. Arla, Actona, Difko, GF Forsikring, Musikteatret, Vestjysk Bank, UCH Uddannelsescenter Holstebro og mange flere, som du kan se eksempler på her på websiden. 


Vi tænker i holdbarhed, billedgengivelse og læsbarhed, som naturligvis er afhængig af det materiale du vælger.​ Vi kan levere print på stof, selvklæbende folie, papir, banner, displayfilm, backlit og mange andre spændende materialer. Der findes materialer i alle priskategorier – også billige løsninger til eksempelvis kampagner, der kører en kort periode, hvor levetiden ikke er af afgørende betydning. Kontakt os og få mere at vide om storformatprint. Uanset opgave finder vi det bedst egnede produkt og den helt rigtige løsning til dit behov.

Hør mere om reklame på biler

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig omkring en bilreklame, så kontakt os i dag på telefon 9746 5800 eller e-mail mail@azk.dk.

Facaderenovering

Et billede kan på få sekunder fange vores
opmærksomhed og fortælle mere end mange ord.

Storformatprint

Bilreklamer er populære blandt virksomheder. Du har formentlig set biler med reklamer på i gadebilledet. 

Totalkoncept

Vi designer og skaber identiteter til din virksomhed, både til butikken og til andet commericielt brug.

Få din virksomhed
markeret i bybilledet

Vi er klar til hjælpe dig med hvad du ønsker. Vi er nytænkende og rådgiver dig også genre til den rigtige løsning. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du altid velkommen til at skrive til os på e-mail mail@azk.dk eller ringe på telefon 97 46 58 00.