Bilreklamer -
de kørende reklamer

Du har formentlig set biler med reklamer på i gadebilledet. Bilreklamer er populære blandt virksomheder, fordi reklamerne bogstavelig talt kører rundt – og derfor er der mange, der ser reklamerne, i forhold til en stationær reklame.

Vi hjælper dig med professionel formidling

Men der kan også være gode grunde for privatpersonen til at få en bilreklame på bilen. Du kan nemlig både tjene penge og beskytte din bil ved hjælp af en reklame.

Hos os er vores
speciale bilreklamer

Vi har løst opgaver for bl.a. Arla, Actona, Difko, GF Forsikring, Musikteatret, Vestjysk Bank, UCH Uddannelsescenter Holstebro og mange flere, som du kan se eksempler på her på websiden. 


Hos A-Z SKILTE & REKLAME i Holstebro nær Herning er bilreklamer vores speciale. Vi tilbyder alle slags bilreklamer og indpakning af taxaer, varebiler og andre biltyper i Herning og Holstebro. For dig, der har din egen bil, er der flere fordele ved at få en reklame på bilen. For det første tjener du penge, idet virksomheden bag reklamen vil betale dig for at køre rundt med den.​ Derudover får du også et farveskift på bilen, samtidig med at folien beskytter lakken på bilen, så din bil er beskyttet og har en bedre gensalgsværdi. Der er altså mange fordele ved bilreklamer.

Hør mere om reklame på biler

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig omkring en bilreklame, så kontakt os i dag på telefon 9746 5800 eller e-mail mail@azk.dk.

Varebiler

Et billede kan på få sekunder fange vores
opmærksomhed og fortælle mere end mange ord.

Lastbiler / busser

Bilreklamer er populære blandt virksomheder. Du har formentlig set biler med reklamer på i gadebilledet. 

Totalindpakning

Vi designer og skaber identiteter til din virksomhed, både til butikken og til andet commericielt brug.

Få din virksomhed
markeret i bybilledet

Vi er klar til hjælpe dig med hvad du ønsker. Vi er nytænkende og rådgiver dig også genre til den rigtige løsning. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du altid velkommen til at skrive til os på e-mail mail@azk.dk eller ringe på telefon 97 46 58 00.